Overrasket vinner – trodde Alta IF ringte for å kreve inn kontingenten

Håndball

Årets scooterlotteri ble en gigantisk suksess for håndballgruppa. For første gang i scooterlodd-historien ble lotteriet fullstendig utsolgt.
–  Våre spillere, ledere og foreldrekontakter har gjort en kjempejobb under årets lotteri. Annonsene i Altaposten har fungert utrolig bra og Vippsen vår gikk varm. Jeg er veldig fornøyd med at vi får solgt ut lotteriet for første gang siden vi begynte med scooterlotteriet i 2016, sier Lars-Gaute Skorpen i håndballgruppa.
– Tusen hjertelig takk til alle som har solgt lodd for klubben, og til alle som har støttet opp om den aldersbestemte satsinga i klubben ved å kjøpe lodd.

Overrasket vinner – trodde Alta IF ringte for å kreve inn kontingenten
Det var Beate Monsen som i år var den aller heldigste – og lykkeligste etter at trekningen var unnagjort.
– Jeg tenkte egentlig bare «er det mulig?». Jeg var i bursdag hos svigermor når Alta IF hadde prøvd å ringe meg, så jeg tenkte først at jeg hadde gjort noe feil under betaling av medlemskontingenten, ler hun før hun etter hvert kunne konstatere at påskescooteren er sikra.
– Jeg kjøpte lodd av Lisbeth Henriksen som jeg synger i kor sammen med. Hun la loddene ut på sin Facebook-side, og det jo er så lettvint å kjøpe lodd over vipps. Loddene har jo vært overalt på Facebook og i annonser, sier Beate Monsen.

Kjøpte lodd for å støtte klubben
Beate som har kjøpt lodd av to forskjellige selgere satt ikke klar med telefonen i hånda på trekningsdatoen i håp om å vinne en ny snøscooter.
– Jeg har vært medlem i Alta IF i alle år og kjøpte nå egentlig bare lodd for å støtte opp rundt barn og unge i håndballgruppa, så får det bare være en kjempebonus at jeg denne gangen var så heldig at jeg vant hovedpremien, smiler en lykkelig vinner.

Fullklaff på kvinnedagen
Svein-Tore Nilsen i Politiet i Alta observerte trekningen, og han kunne konstatere at fire av fire vinnere var kvinner på selveste kvinnedagen.
Andrepremien gikk til utflytta Altaværing Tonje Severinsen som vant en miniscooter, mens Ingrid Beathe Alexandersen Aas fikk oppgradert sitt Altaposten-abonnement. Andrea Solheim kan ta med seg en heldig person på festivalen Alta Live til sommeren.

Premieoversikt:

1. premie:
Arctic Cat Blast ZR4000 EZ, verdi. 124.900 (Alta Motorsenter)
Loddnr. 2180 – Beate Monsen
2. premie:
Arctic Cat ZR200, verdi 55.900,- (Alta Motorsenter)
Loddnr. 229 – Tonje Severinsen
3. premie:
Digitalt abonnement, verdi 2.988,- (Mediehuset Altaposten)
Loddnr. 4030 – Ingrid Beathe Alexandersen Aas
4. premie:
To dagspass til (Alta Live), verdi 2.500,-
Loddnr. 4782 – Andrea Solheim