Velkommen Grzegorz!

Fotball

Tirsdag kveld ankom vår nye keeper Grzegorz Flasza, og onsdag gjennomfører han sin første treningsøkt med laget. 

31-åringen er opprinnelig fra Polen, men har lang fartstid i Norge etter spill i blant annet klubber som Bærum, Tromsdalen, Arendal og Egersund. Vi kjenner han spesielt fra tiden i Bærum og Tromsdalen og vet at dette er en sisteskanse som holder høyt nivå.

I 2017 spilte han 21 kamper for TUIL i OBOS-ligaen, i tillegg til at han har to hele sesonger på samme nivå i 2014 og 2015 for Bærum. Den 197 cm høye keeperkjempen vil utgjøre keeperteamet med erfarne Maris Eltermanis og sikrer at vi er godt forspent helt bakerst i banen.

Fungerende sportslig leder Aleksander Johansen sier følgende om overgangen:

Vi opprettet kontakt i løpet av jula og hadde en god prat om mulighetene for han til å komme opp hit til Alta. Dette er en keeper vi kjenner godt fra tidligere sesonger, både i Postnord-ligaen og OBOS-ligaen. Han har stor rekkevidde og god fysikk, noe jeg er sikker på at både lag publikum i Finnmarkshallen vil sette pris. Vi har fått et veldig godt inntrykk av han som person, og med sin erfaring og mentalitet tilfører han oss mye både på og utenfor banen. 

Hovedpersonen selv gleder seg til nye utfordringer i Alta:

Jeg ser frem til å møte resten av laget, og gleder meg til å ta fatt på et nytt eventyr her oppe i nord. Mitt mål er å bidra så godt som overhode mulig for at vi sammen skal oppnå gode sportslige resultater og kjempe i toppen av Postnord-ligaen.  

Grzegorz både prater og forstår norsk, og er interessert i en deltidsjobb ved siden av fotballen. Han har erfaring fra praktisk arbeid, men er åpen for det meste. Vi tar gjerne i mot tips om du har noe på dette området, også hva gjelder boplass.

Vi ønsker Grzegorz velkommen til nordlysbyen Alta!