XL-BYGG Mathisen & Co blir hovedsponsor

Fotball

De har lenge vært en viktig støttespiller for fotballgruppa. Nå går XL-BYGG Mathisen & Co inn som hovedsponsor for damelaget.

– Vi synes det som gjøres på jentesiden i Alta IF er veldig bra og vi synes det er på tide å satse på jentene, sier daglig leder Geir Roger Bakken.

XL-BYGG Mathisen & Co går inn som hovedsponsor sammen med AKSA Hjem og Frikant – og det for de tre neste årene.

– Det virker som damelaget er en veldig flott gjeng, som gjør mye bra både på og utenfor banen. Vi liker å tenke langsiktig og gleder oss til samarbeidet, sier Bakken.

XL-BYGG har en sterk historie som bidragsyter for oss, men også for flere andre idrettslag i Alta. Derfor håper vi at du har dem friskt i minne når behovet melder seg.

XL-BYGG sin egen interiørkonsulent Kristine Kummeneje sammen med damespillerne Nora Pernille Hindenes Ingilæ og Therese Vollan Kristensen. Foto: Cecilia Emilie Johansen, Frikant

En av aktivitetene som vi gjennomfører sammen er den årlige Grillmessa hos dem. Her kan du stikke innom å få deg en herlig lunsj med deilig grillmat. I år blir det damelaget som vil vise sine grillskills. Mer informasjon om dato kommer senere, men det blir mest sannsynlig i midten av juni.

Vår samarbeidspartner holder til i Bukta og er et av Altas største byggevarehus. Her finner du alt av trelast, byggevarer, maling og ikke minst kompetansen du trenger for ditt byggeprosjekt. Er du nysgjerrig på mer informasjon og gode tilbud? Da anbefaler vi deg et besøk innom deres facebookside: https://www.facebook.com/Mathisen.Co

Damelaget gleder seg til å bære logoen til XL-BYGG Mathisen & Co med stolthet. Tusen takk for tilliten! Sammen skaper vi stolthet lengst nord og bidrar til at jentan kommer seg opp og frem!

Alle foto: Cecilia Emilie Johansen, Frikant