Velkommen til Altaturneringen 2021

Fotball

Selv om samfunnet stenger ned, og det fortsatt legger seg nysnø på banene på Alta Idrettspark, velger vi å se fremover og mot en ny fotballfest i august. Derfor har vi nå åpnet påmeldingen til Altaturneringen 2021, årets høydepunkt for alle unge fotballspirer i regionen vår.

Altaturneringen 2021 vil bli arrangert 12.-15.august.

Les mer om turneringen på altaturneringen.no

– Det var veldig tungt å ikke kunne invitere til Altaturnering i fjor, og derfor er vi ekstra spente nå. Vi gleder oss enormt til å invitere til fotballfest i august i år, og lover å gjøre alt vi kan for å kunne lage en turnering uansett hva som skjer, sier turneringsleder og kontorleder i fotballgruppen, Andre Drogset Dønjar.

Målet er naturligvis en Altaturnering slik den skal være, med opp mot 400 lag fra hele landsdelen.

Utvidet juniorklasse?

Normalt har turneringen hatt et tilbud til og med fylte 17 år, men som et resultat av covid-19 kan det bli høyaktuelt med en utvidet juniorklasse i årets turnering, dersom breddefotballen utsettes nok en gang.

– Vi har lenge hatt et mål om en egen juniorklasse i Altaturneringen. I år har vi derfor åpnet for å tilby en juniorklasse for både gutter og jenter opp til 20 år. Dette er både et resultat av manglende fotballaktivitet det siste året, og det er flere som har meldt interesse for det. Det synes vi naturligvis er veldig spennende, fortsetter han.

– Påmeldingen åpner nå og vi kommer til å ha et spesialtilbud til de første påmeldingene så her gjelder det å være på tåhev, sier Andre. Og fortsetter. Vi har mange planer for årets turnering så det er bare å holde seg oppdatert på info her på hjemmesiden, i appen og på Facebook!

Det er ikke helt klart til fotballsparking på Idrettsparken enda – men det stopper ikke turneringslederen fra å glede seg til å komme i gang!