Masternes Gjenvinning utvider og forlenger samarbeidet

Fotball

MG har vært en viktig og sterk samarbeidspartner med Alta IF gjennom tykt og tynt i flere år. Nå utvides samarbeidet i størrelse som gjør at bedriften går inn i de øverste konseptnivået i våre partnerprogram – «Sammen for Finnmark». 

Avtalen strekker seg over to år og betyr blant annet at logoen vil være godt synlig på spillerdrakten til herrelaget i Postnord-ligaen. I tillegg videreføres og forsterkes samarbeidet rundt avfallshåndtering inn mot både daglig drift og rundt de store arrangementene slik som Altaturneringen i fotball. For oss i fotballgruppa er dette en tillitsærklæring og bekreftelse som naturligvis betyr mye for oss i jakten på videre utvikling av klubben.

– Vi i Masternes Gjenvinning er veldig glade og stolte over å fortsatte det gode samarbeidet med Alta IF også de kommende årene. Det begynner å bli en del år siden vi kom med for første gang, og vi ser med positive øyne på det som skjer i klubben med tanke på blant annet lokal forankring, en tydelig strategi og ikke minst en imponerende satsing på anlegg. Den utviklingen ønsker vi å støtte opp om og være med på!, sier daglig leder i Masternes Gjennvinning, Rune Larsen.

 

Vi takker så mye for fornyet tillit og gleder oss til en videre fruktbart samarbeid med Masternes Gjenvinning. Heia Alta!

Besøk gjerne hjemmesiden til Masternes ved å trykke på denne setningen.