Håper på fulle tribuner

Fotball

Vidar sendte meg en melding om at «vi planlegger noe tøft – ring meg». Grete Rugland hos NKS Veiledningssenter Nord-Norge har skrevet noen ord om «tidenes mest fiktive byderby» som vi gjengir her. 

For en ide, for et initiativ , for en jobb og for en utrolig gest og raushet fra Alta IF og BUL som inkluderer oss i denne opplevelsen! Vi er inne i en spesiell tid hvor lokalidretten strever flere steder med manglende inntekter pga. avlyste arrangement.

Grethe Rugland håper på «fulle tribuner»  Foto: Freddy Ludvik Larsen

At både Alta IF og BUL likevel velger å inkludere oss ved å dele inntektene fra årets lokal derby er rett og slett stort – det er med stor ydmykhet og takknemlighet vi sender vår takk til dere alle.

BUL sitt damelag er det laget vi kjenner best.  Vi har fått «sittet på ryggen deres» (med logoen vår) i 2 sesonger og de har i 2 år  invitert våre yngste pårørende – superheltene – til fotballkamp. Disse kampene er noe vi, både store og små,  har forberedt og gledet oss til lang tid i forkant og det har vært et høydepunkt for flere av de minste.

Vi har fått laget egne fotballtrøyer, flere lokale bedrifter har vært med som sponsorer og på tribunen har stolte foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler av superheltene heiet dem frem til seier – hver gang…

At jentene/damene på laget også har vist så masse glede i møte med superheltene har vært helt fantastisk å oppleve.

De har også stilt opp for oss på andre arrangement sammen med de minste. Vi er kjempetakknemlig for den raushet og omsorg BUL damene har vist for oss og våre superhelter.

Fotball er så mye for så mange;

det er begeistring, vennskap, frustrasjon, trening, samhold, glede, sinne, latter og tårer. Det er ofte de små marginer som avgjør – stang ut, eller stang inn..

For flere av våre unge pårørende er fotballbanen og fotballtreningen et godt friminutt fra en hverdag som kan være krevende.

En arena for mestring, frihet, vennskap og et sted å bli sett»

Igjen – tusen takk for at dere inkluderer oss i dette knalltøffe konseptet – vi håper selvfølgelig på «fulle tribuner» og god stemning 🙂

Måtte det beste laget vinner – vi heier på dere begge! Og som lagleder for Superheltene – vi er klar til kamp så snart det er trygt for alle å møtes igjen!

Øvrige nettsaker

-Vi vinner 3-1, sier Johanne Bjørnå.

-Vi går alltid på banen for å spille vårt eget spill, uttaler Terje Falsen.