XL-Bygg Mathisen & Co er med!

Fotball

XL-Bygg Mathisen & Co har lenge vært en viktig støttespiller for fotballgruppa, og nå er det klart at samarbeidet er forlenget ut 2021. 

Vår samarbeidspartner holder til industriområde i Bukta og er et av Altas største byggevarehus. Her finner du alt av trelast, byggevarer og ikke minst kompetansen du trenger for ditt byggeprosjekt. Er du nysgjerrig på mer informasjon og gode tilbud? Da anbefaler vi deg et besøk innom deres facebookside. Den finner du her.

XL-Bygg har en sterk historie som bidragsyter for oss, men også for flere andre idrettslag i Alta, og derfor håper vi at du har dem friskt i minne når behovet melder seg.

En av aktivitetene som vi gjennomfører sammen er den årlige Grillmessa utenfor XL-Bygg. Her kan du stikke innom å få deg en herlig lunsj med deilig grillmat. Grillmestere? Jo, det er våre gutter som bytter ut fotballsko med grillklyper. Dette vil trolig bli i midten av juni, så her er det bare å følge med når XL-Bygg inviterer til et spennende opplegg.

XL-Bygg Mathisen & Co er altså med guttene i krigen også de neste to årene. Det føles godt! Logoen vil være godt synlig på kamputstyret som benyttes i de siste forberedelsene før avspark. Vi takker for tilliten og ser frem mot et videre fruktbart samarbeid. Sammen skaper vi stolthet lengst nord!