Vi tar i mot Strømmen

Fotball

Cupexit er glemt – nå er fokuset rettet mot den 5. serierunden i Postnord-ligaen. Vi tar i mot Strømmen i SmartDok arena og avspark er søndag kl 14:00. 

Det ble en dramatisk avslutning på kampen mot Stabæk, et oppgjør som lenge så avgjort ut. Med en vanvittig sluttspurt som inkluderte to kjappe reduseringer, er det lett å tenke at ekstra tilleggstid kunne gitt ekstraomganger. I jakten på utligningen ble vi litt ivrige, og det resulterte i direkte rødt kort til Peder Brekke som må sone sin karantene i kampen mot Strømmen.

Peder fikk rødt kort i sluttminuttene av kampen mot Stabæk.

Strømmen

Søndagens motstander har hatt en flott start på sesongen, og kommer til denne kampen med tre seire og ett tap. Det betyr at de i skrivende stund ligger på 6. plass med ni poeng. Samtidig er det verdt og nevne at det poengmessige skille opp til 1. plass bare er ett poeng.

På veien til Alta har Strømmen slått Follo, Ullensaker/Kisa og Vålerenga 2, mens årets første serietap kom mot Kjelsås på hjemmebane sist helg. I cupen endte det i 2. runde, etter et veldig spennende oppgjør mot naboene Lillestrøm. Eliteserielaget ledet hele 0-4 til pause, men da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 4-5 på tavla. Det må sies å være en meget sterk (nesten) opphenting av vår divisjonskollega.

Hva med oss?

Våre gutter har brukt dagene etter Stabæk til å lade batteriene. Troppen er tilnærmet skadefri, men som Peder Brekke, må også Jørgen Steffensen Lamark stå over søndagens oppgjør på grunn av det røde kortet han fikk i kampen mot Tromsdalen. Da var det ekstra god timing på prestasjonen til Joakim Samuel Andersen som leverte godt mot Stabæk – en sterk søknad på startplass også denne kampen.

Kaptein Christian Reginiussen har funnet målformen og blir naturligvis veldig viktig også på søndag. Hvordan resten av laget blir seende ut, presenteres på våre SoMe-kanaler ca 75 minutter før avspark. Vi føles oss likevel sikker på at uansett hvilke elleve spillere Mate velger til start i SmartDok arena, så kommer det til å smelle i 90+ minutter. Nå skal vi ha tre poeng!

Kampen starter søndag kl 14:00 i SmartDok Arena, og vi håper selvfølgelig på flere jubelscener slik som dette.

Heia Alta!