Utsatt seriestart for seniorer

Håndball

De rådende retningslinjer gitt av myndighetene og status på smittesituasjonen medfører endringer i nasjonalt og regionalt kamptilbud i forbindelse med seriestart høsten 2020. Det presiseres at det kan komme behov for ytterligere endringer dersom situasjonen tilsier det. Vi skal i denne saken prøve å forklare hva det vil ha å si for våre lag.
Utsatt seriestart
Det er uavklart når 2. divisjon kommer i gang med normal trenings- og kampaktivitet. Dette medfører utsatt seriestart i 2. divisjon. I første omgang utsettes alle kamper som er berammet i perioden 2.9. – 20.9. For Alta IFs del handler det om bortekampen mot Harstad som skulle vært spilt første helga i september, og hjemmoppgjøret mot Vestli 20.9. De utsatte kampene legges foreløpig uten dato i terminlistene. Det kan bli ytterligere utsettelser, som igjen kan medføre behov for endret spillemodell i 2. divisjon.
NM senior:
På bakgrunn av fortsatt uavklart oppstart for trening- og kampaktivitet for lag tilhørende 2. divisjon, reduseres NM-deltakelsen ytterligere til kun å omfatte klubber med lag i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon. Det betyr at cup-oppgjøret mellom Alta IF og Nøtterøy dessverre ikke blir noe av.

Regionalt seriespill går som normalt
Regionalt seriespill i aldersbestemte klasser starter opp som planlagt for alle spillere til og med 19 år. Helga 19.9.20.9 starter aldersbestemt opp med sine kamper i Altahallen.

Bring- og Lerøy-serien
Kvalifisering utsettes til november.