Vi flytter hjem – i alle fall for én kamp!

Fotball
Torsdag i forrige uke kom nyheten om at taket i Finnmarkshallen hadde fått skader etter en vinter med ekstreme snømengder. Og dagen etter fikk klubben beskjeden vi hadde fryktet; Denne ukens serieåpning mot Tromsdalen kan ikke spilles i Finnmarkshallen, som stenges på ubestemt tid. 

Siden fredag har vi jobbet iherdig med å sørge for en god løsning for alle parter, og med et hovedfokus på det sportslige og at banen vi skal spille på er i best mulig stand. Til slutt ble valget enkelt;

Vi serieåpner hjemme på Alta Idrettspark og vår splitter nye bane; Villaksbanen! Fredag 10. juli, klokken 19:30! 

What a time to be alive! Alta IF Fotball skal tilbake til Idrettsparken – for første gang siden 2007. Mange år i eksil har gitt oss fine opplevelser, men nå er muligheten der til å gripes: Vi skal hjem! Vi skal gå i legendenes fotspor, skyve backan opp og frem, og skyte ballen i krysset som Faya gjorde «for fun, back in the days». 

Det blir en iherdig dugnadsinnsats både i forkant, underveis og etter kampen, men kamp skal det bli, og publikum skal vi kunne ta i mot. Billettsalget er godt i gang – og torsdag formiddag legger vi ut alle ubrukte partnerbilletter for salg – følg med på våre kanaler for informasjon om det.
Vi er naturligvis fullstendig klare over at publikumsopplevelsen ikke nødvendigvis like god som i Finnmarkshallen, men nostalgien av å endelig spille en seriekamp på Alta Idrettspark for første gang siden 2007 kan bringe frem smilet hos de fleste av oss. Og vi skal gjøre det vi kan for å kunne skape et så god og ikke minst trygg, kampopplevelse som mulig.
Vi ber om at publikum følger instruksene over, og forholder seg til sine egne områder. Sitteplasser på publikumsområdet blir provisoriske, og i dette tilfellet ber vi om publikums samarbeid til å holde 1m avstand til hverandre. 

 

Vi ønsker også å både takke og berømme våre gode naboer i BUL som på svært kort varsel stilte Coop Arena tilgjengelig for oss, til både gjennomføring av kamp og til treninger uken i forveien. Det er fint å vite at vi har gode naboer å se til når behovet er der.

 


Se guttene trene på Villaksbanen her