Takker av Skaufel og Bull

Håndball
Alta IF ønsker å takke av Rune Skaufel og Kai Erik Bull som trenere for vårt herrelag etter fem år. Duoen kom inn i forbindelse med at Alta IF og BUL styrket sitt samarbeid på herresiden, og har vært to enorme bidragsytere til Alta-håndballens fremgang siden 2016, først som trener for 1999-kullet, en sesong med BUL herrer og siden for samarbeidslaget Alta IF/BUL. Tusen takk!
– Jeg vil understreke at vi er fornøyde og ikke minst svært takknemlige for den jobben Rune og Kai Erik har gjort for oss de siste fem årene. Det er ikke slik at vi sparker noen på dør fordi at det ble nedrykk. Men vi gjorde en samlet vurdering etter tilbakemeldinger fra spillergruppa, sportslig utvalg og styret, og konklusjonen var at man ønsket en endring etter årets sesong. Det har vi tatt til etterretning. Økonomisk sett er det heller ikke forsvarlig å ha to trenere av Rune og Eiriks kaliber i 3. divisjon, så vi kom frem til at den beste løsningen er å satse på Eirik Engelsen som ny hovedtrener for samarbeidslaget Alta IF/BUL, sa sportslig leder Ronny Hermansen til Altaposten.
Engelsen brukte ikke så lang tid på å bestemme seg da tilbudet kom.
– Alta-håndballen har formet meg både som trener og person, så jeg trengte ikke så lang tid før jeg bestemte meg for å takke ja til tilbudet. Jeg har tro på prosjektet og føler meg vanvittig motivert til å ta fatt på oppgaven, sier 37-åringen som starter oppkjøringa 8. august.
Les hele artikkelen fra A-sporten her: