Styrker markedsarbeidet

Fotball

Like før påske kunne klubben annonsere at vi hadde blitt enige med veteranen Hans Norbye om en ny ettårsavtale. Den tidligere tippeligaspilleren blir dermed å se i gult og blått på banen også igjennom 2021-sesongen. Men, det vil ikke være kun på banen vi vil få se mer av Hans i tiden som kommer.

Hans kommer nemlig til å jobbe med innhold til våre digitale plattformer, spesielt opp mot våre samarbeidspartnere med mål om å øke synligheten til klubbens partnere.

– Hans er en kreativ og morsom type som tar med seg massevis av erfaring, og ikke bare fra fotballbanen. I Tromsø IL jobbet han masse med video blant annet, sier markedssjef Sigve Isaksen, som naturligvis er glad for den nye kollegaen.- Dette kommer til å bli kjempemorsomt, og jeg er veldig glad for å få mulighet til dette, sier hovedpersonen selv.

Med Hans på laget, åpner deg seg noen nye markedsmuligheter som klubben nå vil forsøke å dra nytte av.

– Det er krevende å drive fotballklubb og spesielt det siste året. Vi må derfor være flinke til å se etter og utnytte alle nye muligheter vi kan finne til å skaffe inntekter. Med Hans kan vi også tilby våre eksisterende samarbeidspartnere nye muligheter til å synliggjøre samarbeidet de har med klubben, ved å fortelle deres fortelling bak samarbeidet utover de «tradisjonelle» logoplasseringene, sier Sigve.