Strategisk partner forlenger!

Fotball

Kreativ Industri forlenger samarbeidet med Alta IF Fotball, og er en strategisk partner som bistår klubben på ulike områder. 

Konsulentselskapet har kunder over hele landet, og har lokaler i Alta, Tromsø og Hammerfest. Med fokus på bedriftsutvikling, markedsføring og rekruttering bistår de både offentlige- og private virksomheter med sine tjenester. Kreativ Industri har 10 ansatte, og er et av de største rådgivningsfirmaene i Nord-Norge.

Nå fortsetter de som samarbeidspartner for oss i fotballgruppa, og vil blant annet være profilert på herrelagets reiseantrekk med sin nye logo.

Viktig sparringspartner

Styreleder Jøran Arnesen er fornøyd med at avtalen er i boks. – Vi har veldig mange administrative oppgaver knyttet til klubbdriften vår, og gjennom denne avtalen vil vi kunne diskutere spørsmål på strategisk nivå. Det er en trygghet for oss. I tillegg vil det periodevis være behov for hjelp knyttet til den operasjonelle delen av markedsføringa på nettsiden og i sosiale medier, og da er dette en god match. Det at noen av de ansatte kjenner fotballgruppa og landskapet vi opererer i godt, er selvfølgelig også en fordel, kommenterer Arnesen.

Naturlig å bidra

Daglig leder i Kreativ Industri, Mette Suhr Berg, er glad for at bedriften kan være en støttespiller for fotballgruppa også de kommende årene. – Alta IF Fotball er en viktig aktør, ikke bare i Alta, men i hele fylket. For oss er det naturlig å bidra der vi kan, og vi gleder oss til å følge laget tett de neste årene som stolt samarbeidspartner, avslutter Suhr Berg.

Har du og din bedrift behov for bistand? Da anbefaler vi at du sjekker ut Kreativ Industri sin hjemmeside HER.