SpareBank 1 Nord-Norge er med!

Fotball

SpareBank 1 Nord-Norge fortsetter som klubbens hovedsamarbeidspartner.

Det er med stor glede at vi kan presentere nyheten om at SNN fortsetter som hovedsamarbeidspartner for Alta IF Fotball. Banken har vært en trofast supporter og støttespiller over mange år, og vi legger ikke skjul på at vi er stolte av å kunne få spille på lag med en av landsdelens sterkeste merkevarer, også i årene som kommer. Avtalen gjelder toppsatsingen, breddeidretten og ikke minst Altaturneringen.

– SNN muliggjør at en klubb som Alta IF kan sloss i allnorsk serie, og samtidig legge til rette for en meningsfull og utviklende treningshverdag for barn og unge. I tillegg er Altaturneringen et viktig sosialt knutepunkt, der lag fra hele storfylket samles for å utfolde seg på baner rundt om i Alta. Dette er utvilsomt er veldig viktig avtale for oss, sier vår turneringsleder Sanna Kivijervi.

På lag med SpareBank 1 Nord-Norge!

– Vi er veldig glad for å kunne være med å bidra i et videre samarbeid med Alta IF Fotball og Altaturneringa. Aktiviteten klubben genererer i lokalsamfunnet er helt uvurderlig. Det skaper bolyst, engasjement og ikke minst gir det barn og unge en viktig arena for å utfolde seg, mestre, og skape minner sammen. Det er klart vi er med og heier på Alta IF, sier banksjef Sølvi Jonas De Jong.
Flere minner og opplevelser skal skapes for barn og unge – med heiarop fra banken.

Vi digger dere Sparebank 1 Nord Norge – sammen skal vi skape stolthet lengst nord!