Sluttspillkampen mellom Alta og Skeid; Les deg opp her!

Fotball

Da er det duket for enda en kampdag i Finnmarkshallen, etter at guttene hadde noe så sjeldent som sin første frihelg siden starten av juli, forrige helg. Og det er årets andre oppgjør hjemme mot Skeid som står på kalenderen, i en kamp ingen av lagene har råd til å tape.

 

MULTIMEDIA

Du kan også følge med på våre kanaler i sosiale medier for oppdateringer fra kampen.

  • Instagram: @altaif_fotball
  • Facebook:/altaiffotball
  • Twitter: @AltaIF_Fotball

Om du ser kampen digitalt og likevel ønsker å støtte klubben,
kan du sende oss en vipps til #119088

 

Sist vi møttes endte kampen 3-1 til oss, etter to straffescoringer av Håvard Nome, og en punktering på overtid signert Christian Reginiussen. Scoringene var Håvards to eneste til nå denne sesongen, mens Christian satte én av sine 10 scoringer i år. Det er faktisk første gang Christian har scoret et tosifret antall mål i en og samme sesong, og med 10 på 15 har den sentrale midtbanespillerende et scoringssnitt mange spisser i divisjonen misunner han.

Mens vi har litt varierte resultater de siste kampene, har Skeid har funnet formen. De har vunnet syv av de åtte siste kampene. Faktisk har det eneste tapet kommet i Finnmarkshallen. Sist helg ble Kvik Halden slått 3-1, og runden før vant de imponerende 1-2 borte mot Hødd. Det betyr at det er et lag i form som har tatt turen nordover på jakt etter å revansjere tapet sist.

Mer eller mindre full tropp – og én overraskelse
Med unntak av langtidsskadde Felix Jacobsen mønstrer Vidar Johnsen en mer eller mindre skadefri tropp. Øyvind Veseth Olsen har slitt litt de siste ukene, og til tross for en svært positiv treningsuke har han vært nødt til å melde forfall i dag. Det betyr at latvieren Nikita Kolesovs får en plass i kamptroppen. 

Det har vært knyttet stor usikkerhet til hvorvidt vi kom til å kunne benytte oss av Nikita denne sesongen, og derfor har klubben vært sparsommelig med informasjon rundt spilleren. Men det som er klart er at han er på dagens benk. Nikita er midtstopper, og har vært i blant annet Ventspils, og har landskamper for Lativa på både junior og seniornivå.

Juniorspillerne Jørgen Hammari, Trym Suhr-Stamnes og Tom Emaus har spilt treningskamp for G19-laget på Alfheim mot TIL G19, og er ikke med i dagens kamptropp.

Følg med på våre sosiale medier for lagoppstilling og fullstendig kamptropp en time før kampstart, kl 16:00.