Skaff deg årets julegave!

Fotball

Ikke la noen gå glipp av et eneste sekund i SmartDok Arena i 2023 – nå kan du kjøpe gavekort på sesongkort til deg eller en venn til en fantastisk pris!

Vi legger nå ut gavekort på sesongkort for 2023, og vi håper naturligvis at du har lyst til å stå side om side med våre spillere når poengene skal farges i gult og blått! Nå kan du sikre sesongkortet som gir tilgang til all action i PostNord-ligaen, og like mye tilgang til Alta Kvinner sine kamper i 3.divisjon samt Alta 2 sine kamper i 4.divisjon Menn.
Nytt av året er også to nye sesongkortkategorier:
  • Gullkortet. Dette sesongkortet gir deg selvfølgelig inngang, i tillegg til inkludert kaffe og vaffel før kamp! Deilig!
  • Kompiskortet. Dette sesongkortet gir deg muligheten til å ta med en god kompis eller venninne på kamp! Trenger ikke være den samme hver kamp så her er mulighetene mange!
Du kan skaffe deg sesongkort ved å stikke innom Alta Idrettspark. Arrangementsansvarlig Birgit Harila er selvfølgelig klar med et smil om munnen og gavekort til de som måtte ønske å kjøpe det. Har du ikke mulighet til stikke innom kontoret, send en mail til Birgit på birgit@altaif.no så ordner vi det!
Prisene for 2023 er som følger:
  • Ordinær: 1050,- (pris frem til 31.des: 840,-)
  • Honnør / Student: 650,- (pris frem til 31.des: 520,-)
  • Supporter: 650,- (pris frem til 31.des: 520,-)
  • Gullkort/Honnør: 1400,-/1000,- (pris frem til 31.des: 1120,-/800,-)
  • Kompiskort: 1250,- (pris frem til 31.des: 1000,-)
Barn under 16 år har fortsatt gratis inngang takket være hovedsamarbeidspartner SpareBank 1 Nord-Norge og hovedsamarbeidspartner for barn og unge Kivijervi Entreprenør.
Hjertelig velkommen til en spennende sesong – ikke gå glipp av et eneste sekund!