Sesongoppkjøringen så langt og tanker etter treningskamp TUIL

Fotball

Sesongoppkjøringen til vårt A-lag Herrer er godt i gang.

Vi har deltatt på Eliteturneringen i Lakselv mot Finnmarksmotstand og på turnering i Tromsø med bl.a. Tromsø IL, Tromsdalen UIL og annen kvalifisert Nord-Norsk motstand. I tillegg har vi gjennomført en treningskamp borte mot Hammerfest IF/Stein. Søndag hadde vi ny treningskamp mot TUIL hjemme i SmartDok Arena. Dette endte dessverre med tap, men hovedtrener Mate Duilo hadde følgende oppsummering:

– Vi kan si at dette var den første kampen der vi kunne få et bilde av hva vi har jobbet med så langt i sesongoppkjøringen. Vi er fornøyde med de første 20 minuttene av kampen, der så vi bra ut som lag og lyktes godt på flere av våre fokusområder. Etter dette gjorde vi ikke det vi skulle og viste oss ikke fra vår beste side utover i kampen.

På trening er situasjonen derimot bra og Mate er ikke bekymret etter resultatet mot TUIL:

– Treningshverdagen vår er bra men fysisk krevende for spillerne på det tidspunktet vi nå er i oppkjøringen, og kanskje ble vi litt skadelidende av det i kampen nå mot TUIL. Vi er derimot ikke bekymret da vi skal komme i rute fysisk nærmere sesongstart, og har også flere nye spillere som tilpasser seg både nivå og bli samkjørt i laget. Vi må bare fortsette å jobbe hver dag og ha tiltro til planene vi har lagt oss, så vil brikkene etter hvert falle på plass.

Om spillerrekruttering og neste test i sesongoppkjøringen:

– Vi jobber fortsatt med å få på plass to nye spillere og håper å ha dette klart før treningskampene vi har i Oslo 17.-19. mars mot henholdsvis Gjøvik/Lyn og Grorud