Seier og tap

Fotball

Helgen ble innledet med seier mot Fløya, men ble avsluttet med et knepent tap mot Senja. Likevel – Vi er kommet et steg lengre i oppkjøringen og tar med oss noen fokuspunkter for de neste treningsukene og kampene. 

Fløya – Alta 2-3: Målene ble scoret av Håvard Nome, Jørgen Hammari og Christian Reginiussen.

– Det ble en litt kaotisk kamp hvor det går mye frem og tilbake men vi har noen kvalitetsspillere som tar ansvaret og til slutt avgjør i vår favør, forteller Vidar Johnsen.

Laget: Maris Eltermanis, Espen Isaksen, Mats Frede Hansen, Øyvind Veseth Olsen, Hikmat Nazari, Håvard Nome, Brian Rognli, Marco Mauno, Jørgen Hammari, Tom Emaus og Peter Aas.

Også benyttet: Overvik, Antonsen, Balto, Reginiussen

Senja – Alta 1-0

Laget: Grzegorz Flasza, Mats Frede Hansen, Øyvind Veseth Olsen, Niklas Antonsen, Håvard Nome, Dag Andreas Balto, Marco Mauno, Peter Aas, Christian Reginiussen og Tom Emaus.

Også benyttet: Hikmat Nazari og Brian Rognli.

– Vi styrer det meste, men så mister vi det litt i en periode. De scorer og straffer oss når vi er i ubalanse. Så får vi en sluttspurt der vi dominerer kampen uten å få mål. Resultatet er skuffende, men det er lenge til seriestart og vi har nå fått noen svar på hva vi må jobbe med videre, avslutter Vidar.