Rekordpåmelding til Altaturneringen!

Håndball

Om knappe to uker braker Altaturneringen i Håndball i gang, og denne gangen med rekordpåmelding. Det betyr at 260 lag braker løs mot hverandre siste helgen i januar.

– Vi er positivt overrasket over dette. I regionalt seriespill har det blitt færre lag i det siste, så dette er veldig gledelig. Vi ser at lag som ikke stiller i seriespill kommer hit for å delta på turneringen, for eksempel Karasjok og Kautokeino, sier kontorleder i Alta IF Håndball, Lars-Gaute Skorpen.

– Spesielt artig er det at det er påmeldt hele seks HU-lag, hvor vi blant annet får besøk helt fra Larvik, fortsetter han. Det kommer også lag fra Tromsø og Honningsvåg for å delta på turneringen.

Deltagere fra India
Et annet spennende prosjekt det jobbes med er å få et indisk gutter-18 lag på besøk.

– Dette er et sammensatt lag som er i europa for å delta på ulike turneringer. Vi venter enda på visumsøknad, men de er i europa og klare for å hive seg på flyet nordover hvis alt går i boks. Det hadde vært utrolig gøy, fortsetter Skorpen.

De drøyt 30 i turneringsledelsen jobber nå for fullt med de siste forberedelsene, og gleder seg til å komme i gang med turneringen.