Postnord kampen mellom Alta og Hødd flyttes ut

Hovedstyret

På grunn av neste helgs handelsmesse i Finnmarkshallen, vår SmartDok Arena, er vi tvunget til å spille toppkampen mot Hødd på Alta Idrettspark og Villaksbanen. Det blir andre gang siden 2007 at Alta IFs herrelag spiller utendørs hjemme i Alta, og det er duket for en kald fornøyelse. Kampen spilles søndag 17. oktober kl 14:00.

Sist herrelaget spilte på Villaksbanen var i juli 2020, da serieåpningen mot Tromsdalen måtte flyttes pga reperasjoner i taket i hallen. Den gangen var det et debutmål av Morten Gamst Pedersen som ble tungen på vektskålen i vår favør.

– Det ble en flott ramme rundt den kampen, og vi håper at publikum finner fram varme klær og tar turen til Idrettsparken for å heie fram våre gutter, sier arrangementsansvarlig Andre Drogset Dønjar.

Gratis for alle under 16 år

Nå som samfunnet har åpnet opp igjen og arrangementsbegrensningene er lettet, har klubben igjen innført gratis inngang for alle barn og ungdom under 16 år. Det er mulig i samarbeid med Kivijervi Entreprenør. 

Hvorfor Villaksbanen?

Som forrige gang klubben stod ovenfor samme dilemma, ble det sportslige fokuset lagt størst vekt på. I samråd med både forbund og motstander har det blitt lagt mest vekt på også denne gangen. Villaksbanen har rett og slett best spilleforhold, til tross for at grunnleggende fasiliteter som garderobe/dusj/toaletter, mediatårn og tribuner, er fraværende.

Kjøp billett i døra

Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter på forhånd, og billettsalget kan finnes ved å trykke på annonsen her. Men nå er det også mulig å kjøpe billetter ved ankomst til arenaen. Det gjelder også på de resterende kampene hjemme i SmartDok Arena.

Hødd har festet grepet om 2.plassen i divisjonen og er dermed fortsatt med i kampen om opprykk. En rekke dårlige resultater har ført til at våre gutter har mistet sjansen til å kjempe i  toppen, men det betyr ikke at ikke Hødd må kjempe med nebb og klør for å få med seg noen poeng hjem til Ulsteinvik.