Nye samarbeidspartnere for håndballgruppa

Håndball

Tiden mot seriestart blir kortere og kortere, og selv om vi skal nyte sommeren, er det ikke til å legge skjul på at vi gleder oss ekstremt mye til høsten og første hjemmekamp i Altahallen!

Flere samarbeidspartnere har forlenget sine avtaler med håndballgruppa, og noen har også gjort comeback som samarbeidspartner.

La oss ta det i kronologisk rekkefølge, for juni måned har så langt vært preget av mange gode nyheter for oss.

Ishavskraft har forlenget samarbeidsavtalen med to nye år. Det betyr at Ishavskraft fortsatt blir å se på herrelagets drakter i både kommende, og neste, sesong. For oss i Alta IF Håndball betyr det mye at Ishavskraft fortsatt ønsker å være med og støtte opp om vår satsing, og vi var aldri i tvil om at vi ønsket å ha den nordnorske kraftleverandøren med videre på laget.

Både vi og Ishavskraft støtter STOPP-kampanjen fra Norges idrettsforbund. Les mer om dette her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/stopp/

PEAB Bjørn Bygg har ryggen vår også i 2021/2022 sesongen! Den Nord-Norske entreprenøren har signert en ny samarbeidsavtale og vil dermed fortsatt være godt synlig på draktryggen til herrelaget.

Harila har også signert ny avtale med håndballgruppa! Det betyr at de fortsetter med sin støtte til barn- og unge-avdelingen i tre nye år.

Visste du at dersom du opplyser de flotte selgerne på Harila Alta om at du er Alta IF-patriot, får håndballgruppa en solid kick-back av salget – uten at det koster deg noe som helst!

X5 Elektro er tilbake som samarbeidspartner for barn & unge-avdelingen! Den lokale elektroentreprenøren, som er en av de største i fylket, støtter opp rundt vår aktivitet på de aldersbestemte lagene. Et herlig comeback.

Vi setter stor pris på støtten, og at vi har så mange fantastiske samarbeidspartnere som ønsker å bidra for håndballgruppa.