Ny salgsrekord i billotteriet – ligger an til å bli utsolgt!

Fotball

Denne uken passeres fjorårets salgsrekord i Alta IF’s tradisjonelle billotteri. En enorm innsats både blant de aldersbestemte- og seniorlagene, i tillegg til økt stand- og annen salgsaktivitet har ført til at det ligger an til å bli ny rekord.

Hvis det var ett år vi trengte å selge ny salgsrekord, så var det i 2020. Med bortfallet av Altaturneringen, som historisk sett har vært en av de beste salgsarenaene for klubben, var det en ekstraordinær innsats som måtte til. Og der har klubbens medlemmer respondert.

Styreleder i Alta IF Fotball, Annie Abrahamsen Wik er svært fornøyd med innsatsen.

– Jeg må berømme alle som har stått på for at vi har satt ny salgsrekord. Faktisk tror jeg vi kan selge ut alle loddene før trekningen på søndag denne uken, forteller hun entusiastisk.

Flere strategier er tatt i bruk for å nå målene, blant annet har det vært interne konkurranser blant de aldersbestemte spillerne og lagene. Internkonkurranse har det også vært hos Alta IF’s herrelag. Der har det blitt lagt stor prestisje i å selge flest lodd, og vinneren får et gavekort på en av byens restauranter.

– I skrivende stund er det Morten (Gamst Pedersen) som leder med 12 solgte blokker, forteller hovedtrener Vidar Johnsen, som selv står bokført med hele 10 solgte loddblokker. Selv forventer han en sluttspurt blant flere andre spillere på laget.

– Ryktene sier at Svein Ove Thomassen har planlagt å kuppe hele konkurransen siste døgnet, så vi får se, det er i alle fall på ingen måte avgjort hvem som stikker at med gavekortet, fortsetter Vidar.

(saken fortsetter under annonsen)

 

 

Strålende innsats! 
– Herrelaget har solgt vanvittig bra, skryter Annie, som også legger til innsatsen opp mot bedrifter. Det er gjort en veldig stor innsats opp mot bedrifter, som har kjøpt lodd til sine ansatte, fortsetter hun.

– Vi må få takke alle som har kjøpt billodd til nå. Dette er uvurderlig inntekt for klubben i denne tiden. Og det er enda ikke for sent til å sikre seg et lodd eller tre, før trekningen på søndag.

I helgen blir det salgsstand på Amfi, og som alltid er det fullt mulig å kjøpe lodd via klubbens VIPPS-butikk.