– Mottakelse som er en konge verdig

Håndball

Larviks TH-lag angrer definitivt ikke på at de tok den lange og kostbare turen til Alta.

Denne saken er sakset fra Altaposten.no

Altaturneringa i håndball har i år fått besøk av et TH-lag fra Larvik. TH står for tilrettelagt håndball, og er et tilbud for funksjonshemmede som vil spille sporten. TH-spillere fra Alta var på besøk i Larvik og deres PW Cup i fjor. Det endte med at de klarte å friste Larvik til årets Altaturnering. Totalt er det seks TH-lag som deltar i årets turnering.

Skrevet av Karl Eirik Steffensen, Altaposten

– Alta er et herlig sted, og jeg er veldig glad for at vi bestemte oss for å delta i denne turneringen. Folk her oppe er fantastisk flotte, noe jeg for første gang fikk oppleve da jeg åpnet en Spaceworld-butikk i Alta for mange år siden. Etter at Alta og Tromsø stilte med lag i PW Cup fant vi ut at vi burde gjengjelde det, og det angrer vi ikke et sekund på. Vi har fått en mottakelse som er en konge verdig, sa en svært tilfreds Ståle Grønn til Mediehuset Altapostens reporter Frank Halvorsen lørdag ettermiddag.

Han er en av tre trenere for laget. I tillegg har de med en oppmann. Sammen med spillerne har de hatt et minneverdig døgn i Nordlysbyen, og det er mer moro i vente.

– Vi er som nevnt veldig takknemlig for den gode mottakelsen, og hvordan arrangøren har stilt opp for oss. Det gjør meg oppriktig glad. I morgen skal vi dra til Folkehøgskolen, der vi blant annet skal få oppleve hundekjøring. Så går turen videre til ishotellet. En helt nydelig helg på alle måter, fastslo Larvik TH-treneren.

– Er dette en kostbar tur for dere?

– Ja, det har definitivt gått noen kroner. Men det er verdt hvert eneste øre, smilte han.