Møbelringen fortsetter samarbeidet

Fotball

Siden oppstarten i 1986 har Møbelringen, Alta Møbler vært opptatt av å hjelpe våre lokale idrettslag. Selv om det i dårlige år, kan være tøft å bidra like mye, har den lokalt eide butikken vært lojale. Og i år er intet unntak. Alta IF er derfor svært glade for å fortelle at Møbelringen fortsatt er med – og det vil fortsatt være mulig å vinne gavekort på våre kamplotteri. 

– Vi er solte av våre samarbeidspartnere, og spesielt de langvarige forholdene vi har med de fleste. Møbelringen har blitt en svært viktig del av våre kamparrangement igjennom svært mange år, og det hadde liksom ikke blitt det samme uten muligheten til å vinne et gavekort på våre kamparrangement, sier markedsansvarlig Sigve Isaksen.

Også Siv Irene Andersen hos Møbelringen er glad for det videre samarbeidet.

– Vi vil være med å skape aktivitet og trivsel. Idrett og kultur er store bidragsytere til dette, og i alle aldersklasser, derfor bidrar vi. Håper sesongen 2021 blir til glede for vår store idrettsfamilie sier hun.

– Alle våre 15 ansatte er ikke alle like opptatte av idrett, men det å bidra i samfunnet gir oss en ekstra stolthet av jobben vår. Det vil vi fortsette med, avslutter mangeårig Alta IF-patriot Stig Arne Karlsen.