Mediehuset Altaposten med i fem nye år

Håndball
Mediehuset Altaposten skal samarbeide med Alta IFs håndballgruppe i fem nye år.

– Vi er veldig glade for at vi kom til enighet om en ny avtale. Altaposten har vært en viktig samarbeidspartner for Alta IFs håndballgruppe i mange, mange år, og vi ser frem til å fortsette dette samarbeidet i minst fem år til, sier kontorleder Lars-Gaute Skorpen til Altaposten.

Streamer Altaturneringen

Akkurat hvilke summer det er snakk om vil ingen av partene avsløre, mye fordi at det er vanskelig å måle i kroner og øre. Flere av Altapostens ansatte som ikke jobber i redaksjonen vil være til Alta IFs disposisjon, da først og fremst knyttet til markedsarbeid og profilering. For å klargjøre; journalistene i Altaposten er ikke involvert på noen som helst måte.

– Dette er uten tvil en stor avtale for Alta IFs håndballgruppe. Vi er veldig godt fornøyd med det Altaposten har bidratt med tidligere, og ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre på mange områder. Vi hadde ikke klart å fylle Altahallen uten den profileringshjelpen vi har fått. Det er også viktig for oss at Altaposten skal streame Altaturneringen i mange år fremover. Det gir de tilreisendes familie og venner en helt enestående sjanse til å følge kampene, fortsetter Skorpen, og legger til

– Vi hadde aldri fått solgt ut vinterens scooterlotteri uten Altapostens mange annonser på papir og nett. Det betydde enormt mye for oss, og bidro til at håndballgruppa klarte seg bra økonomisk i et vanskelig år.

Måtte strekke seg langt

Markedssjef i Mediehuset Altaposten, Yngve Reginiussen, synes avtalen er viktig av mange grunner.

– En avtale som dette betyr mye for engasjementet vi har for lokal idrett og kultur. Vi ønsker å bidra, spesielt etter det vanskelige året vi alle har vært gjennom. Det er viktig å få opp aktiviteten igjen. Vi kommer til å streame alt som ikke er regulert av Norges håndballforbund, noe som da innebærer Altaturneringen i håndball. Det er viktig for oss, våre brukere og de utenfra, sier Reginiussen, som forteller at de måtte strekke seg langt for å få på plass en langtidsavtale.

– En avtale på fem år forplikter mer, så det tok litt tid før vi ble enige om alle punktene. Men vi strekker oss gjerne litt lenger for å være med på dette. Vi kommer til å starte profileringsarbeidet umiddelbart, fastslår Reginiussen.