Målklubben er tilbake

Fotball

Målklubben er tilbake – og både bedrifter og privatpersoner inviteres til å være med å støtte klubben, samtidig som man er med i trekningen av flotte premier ved sesongslutt! Innsatsen pr scoring bestemmer du, og så blir det opp til oss å sørge at det monner til slutt!

Dette er en spennende og morsom måte å være med å støtte klubben på!

BLI MED I MÅLKLUBBEN HER!

Slik fungerer målklubben
Som privatperson eller bedrift velger du den summen du ønsker å støtte Alta IF med, pr. scorede mål i PostNord-ligaen i 2023. Jo mer du legger i potten, jo større er vinnersannsynligheten for premier ved endt sesong.

For privatpersoner koster ett “lodd” 10 kr, mens summen er 100,- for bedrifter. Grunnbeløpet du satser bestemmer antall lodd du har i trekningen etter endt sesong, uavhengig av kampresultatet og antall scorede mål. Det trekkes en sum fra betalingskortet du har registrert halvveis og etter endt sesong i PostNord-ligaen 2023. Beløpet som trekkes er tilsvarende ditt bidrag per mål x antall mål i perioden.

For referansens skyld scoret vi 38 mål igjennom fjorårets sesong, så her er det ingen grunn til å være beskjeden.

Vi fakturerer bedrifter som deltar etter endt sesong. For å delta som bedrift trykker du på “Bidra som organisasjon” i skjemaet og fyll ut informasjonen.