Kryper stadig nærmere målet

Hovedstyret

Altasparket går inn i en spennende og avsluttende fase, og hvem hadde trodd at dette skulle gå så fort? På 8 dager har dere «scannet inn»  ca. 13 millioner kroner til Altaparken. Det er intet mindre enn fantastisk!

I skrivende stund har det vært gjennomført 4292 turer, og tallet stiger nær sagt for hvert minutt som går. Om utviklingen fortsetter i samme spor, er det ikke utenkelig at vi når 15 millioner i løpet av de aller nærmeste dagene. Kan det være en form for verdensrekord? Det svaret har vi ikke, men det viser at engasjementet har vært helt enestående. Tusen takk!

Altaværingene

Du har sett dem nå. Både på Altasparket.no og på skiltene rundt om kring. Altaværingene. Som en hyllest til alle dere sportye som bidrar til innsamlingen, ble disse to peningene designet av Árvu, for å pryde de flatene kampanjen har vært synlig på. Her får du en nærmere introduksjon (glimt i øyet).

Altaværingene – stereotypen. Er lett å kjenne igjen blant Finnmarkinger. De er sporty kledd, i en igjennkjenbar stil, og ser ofte ut som at de skal på tur, selv om de er på sin 8-4 jobb eller hjemme i sofaen.

Jentan ser du ofte i sort thigts, hvite joggesko, raske briller og en fresh treningsjakke. Guttan med capsen helt lett øverst på hodet, solbrillene lett tilgjengelig, turtleneck med navnet på sin favoritt snøscooter merke og turbukse.

Kanskje en stil du kjenner igjen? Uansett – keep up the good work! Dette skal vi klare!