Kristian Agledahl gjør comeback

Håndball

Kristian Agledahl er endelig tilbake på banen for fullt etter kneskaden han pådro seg i 2018. Han kom inn med sårt tiltrengt rutine etter flere sesonger på høyeste nivå, og måtte se hele den forrige sesongen fra sidelinja. Siden har han blitt spillerutvikler i klubben. Nå gleder han seg til å bidra på banen igjen.

– Det er deilig å endelig være i gang med ordentlige treningsøkter igjen. Vi har ventet på dette siden mars. Man merket godt at det er lenge siden sist, for jeg holdt på å spy flere ganger da vi startet opp på mandag, sa en smilende Kristian Agledahl til Mediehuset Altaposten. Han trodde karrieren var over etter den stygge skaden, men har kjempet seg tilbake.

– Jeg har vel gitt meg flere ganger tidligere. Det er imidlertid vanskelig å holde seg borte fra en aktivitet som jeg liker så godt. Men da jeg fikk vite hvor omfattende denne skaden var trodde jeg egentlig at det var slutt, sier Agledahl til A-sporten.

Les resten av saken på Altaposten.