Informasjon om Altaturneringa 2021

Håndball

Som en konsekvens av smittesituasjonen og de nye retningslinjene for arrangementer har Alta IF sett seg nødt til å omstrukturere Altaturneringen i håndball 2021.

Vi får alle håpe at situasjonen ser langt lysere ut i starten av det nye året, men Alta IF føler det er riktig å gå ut allerede nå med avlysing av årsklassene 10 år og eldre. Det kreves mye forberedelser fra de tilreisende lag og vi tror det kan være greit med litt forutsigbarhet.

Altaturneringa i håndball har bare økt i antall påmeldte lag de siste årene, og med over 250 lag har turneringa samlet rundt 4000 mennesker i de ulike hallene. Selv om det er strenge smittevernsrutiner med forsterket renhold, oppmerkede sitteplasser og desinfisering, er det ikke til å legge skjul på at det er en skremmende tanke å samle «hele» Troms og Finnmark ei helg.

Altaturneringa 2021 blir miniturnering

Aldersbestemt håndball har heldigvis vært lite påvirket av epidemien så langt denne sesongen og seriespillet har stort sett gått sin gang. De aller minste i årsklassene 1.-4. klasse har dessverre måtte se sine faste turneringer bli avlyst og har ennå ikke fått spilt kamper.
Alta IF satser derfor på å arrangere en mindre, flott og trygg miniturnering helga 5.-7. februar hvis det lar seg gjøre i samråd med kommuneoverlegen, de nasjonale retningslinjene og de gjeldende protokollene for gjennomføring av arrangementer. Påmelding avventes til januar. Mer informasjon vil komme når det nærmer seg!

Med sportslig hilsen,
Lars-Gaute Skorpen
lars@altaif.no
90763816