– I 2021 blir scooterlotteriet ekstra viktig

Håndball

Det begynner smått å nærme seg trekning i scooterlotteriet til Alta IF Håndball. 8. mars vil fire heldige vinnere stikke av med følgende premier:
I SAMARBEID MED: Alta Motorsenter, Alta Live og Mediehuset Altaposten.
1. Arctic Cat Blast ZR4000 ES, Alta Motorsenter, verdi 124.900,-
2. Arctic Cat ZR200, Alta Motorsenter, verdi 55.900,-
3. 2 stk helgepass Alta Live 2021, verdi 2.500,-
4. Digitalt abonnement Altaposten, verdi 2.988,-
– Salget har foreløpig gått bra. I 2021 blir scooterlotteriet ekstra viktig for håndballgruppa, da Altaturneringa som er vår aller største inntektskilde beklageligvis ikke lar seg gjennomføre i år. Så vi jobber hardt med å markedsføre og få solgt ut absolutt alle loddene i år. Tenk at det fortsatt er mulig å støtte ett idrettslag med 100 kroner i tillegg til å kunne vinne drømmescooteren, to helgepass til Alta Live eller ett digitalt abonnement hos Mediehuset Altaposten hvor du blant annet kan lese om deg selv som vinner av lotteriet,  sier Lars-Gaute Skorpen i Alta IF Håndball.

– Idretten skaper bolyst
– Vi er med på å sponse deler av hovedpremiene siden det er veldig viktig for oss å støtte opp om idretten. At lotteriet i all hovedsak går til barneidretten og barn og unge i Alta IF er viktig for oss. Idretten skaper bolyst i Alta, som gir ett godt grunnlag for øvrig næringsliv i Alta, forteller Jan Erik Johnsen og Andreas Johansen hos Alta Motorsenter.
– Scooterlotteriet har jo etter hvert blitt ett langt og godt samarbeid mellom Alta Motorsenter og Alta IF Håndball. Ett samarbeid som er bra for begge parter, sier de videre. Du kan få kjøpt dine lodd på Alta Motorsenter eller på vipps til Alta IF.

Kjøp lodd på Alta Motorsenter!
De bidrar hvert år med å selge ut flere blokker i sitt utsalgssted på Aronnes for at lotteriet skal gi maksimalt tilbake til klubben. – Kom gjerne innom, kjøp lodd, se på premiene og få mer informasjon om scooterne. Også må du gjerne kjøpe en scooter i samme slengen, humrer Johnsen.

Alta Live og Mediehuset Altaposten bidrar også med premier til lotteriet.
Mediehuset Altaposten er en meget viktig samarbeidspartner for håndballgruppa. I tillegg til at de deler ut ett digitalt årsabonnement som premie har vi helt gratis annonser på deres plattformer som bidrar til at lotteriet når ut på Finnmarks beste annonseplass. Alta Live er som Altaturneringene noe av det største som skjer i bybildet og jeg håper at pandemien er under kontroll til 20.-21. august slik at vinnerne av helgepassene får en like magisk opplevelse som i jeg hadde i 2019 da Alta Live debuterte i sentrum, avslutter Skorpen.  

Har du lyst på ett eller flere lodd?

Scooterlotteri 2020/21