Gratis inngang for alle under 16 år

Håndball
Nå gjenåpner idretten!
Har du savnet idretten din? Da har vi en gladmelding. Nå åpner idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.
Vi feirer med gratis inngang på alle under 16 år til SESONGÅPNING! 2. div herrer: Alta IF vs. Harstad.
Savner du treningskompisene dine? Nå åpner idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.
Lyst til å kjenne på ekte idrettsglede? Da har vi en gladmelding. Nå åpner nemlig idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.
Har du sluttet med idrett? Du er savnet og nå håper vi å se deg igjen på treningsfeltet. Idretten har gjenåpnet og både barn, unge og voksne kan nå endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Velkommen tilbake til idretten.
Uten frivillige, ingen idrett! Vi håper å se deg tilbake som trener, dommer, kioskvakt, parkeringsvakt, speaker, banemannskap eller i andre viktige oppgaver i idretten. Velkommen tilbake til idretten.