Gratis inngang – dette er premiene

Fotball

Vi har fantastiske støttespillere som har bidratt med en premieliste vi er ganske så stolt av. Her får du den fullstendige oversikten over premiene du kan vinne, bare ved å delta som tilskuer. Husk – inngangsbilletten er gratis. 

Denne premielisten håper vi dekker ganske mange interesseområder, og at det kan være ekstra forlokkende blant de som enda vuuuurderer om de skal ta turen innom på søndag. Avspark er kl 17:00, men dørene åpnes allerede 15:30. Mer om programmet finner du forøvrig her: Folkekampen 2023.

————
Reisegavekort fra Berg-Hansen på 10.000,- 

Trenger kanskje ikke så mye beskrivelse. Her kan du komme langt på vei mot din drømmereise. Fotballtur? Storbyferie? Til syvende og sist blir det opp til deg, men dette gir en god start.

————
Playstation 5 og gavekort – fra Elkjøp

Kanskje mest interessant for de litt yngre? Når det er sagt – dette er det råeste av de råe hva gjelder TV-spill.

Elkjøp har også bidratt med et gavekort på 1000,-. Det kan komme godt med nå som juletider gradvis nærmer seg.

————
Ipad mini med tilhørende deksel – fra Telenorbutikken

Apple leverer alltid høy kvalitet,  og dette er en premie som kan glede alle og enhver. Perfekt for å holde seg oppdatert på nyheter, sosiale medier og ikke minst som en perfekt skjerm til å følge Alta IF-guttene på bortebane gjennom streaming.

————
Turpakken fra Sport 1

Fantastiske Alta er omringet av like nydelig natur, og for de som ønsker å virkelig komme tett på elementene, så kan denne premien være midt i blinken. Fra vår gode samarbeidspartner Sport 1.

 

————
Sesongkort til Alta IF Fotball 2024

En soleklar vinner blant de fotballinteresserte! Det blir med andre ord gratis inngang i hver seriekamp når sesongen 2024 sparkes i gang. Du går ikke glipp av en eneste scoring med denne premien her. Bildet er tatt før sesongen i år, så ikke la deg lure. Denne premien gjelder selvfølgelig for neste sesong 🙂

———–
Gavekort på middag til 500,- Stakeriet

Er det lenge siden du har tatt din bedre halvdel med på middag? Vel, med denne premien får du et skikkelig spark i baken. Nå er det bare å fikse barnevakt (om du trenger) eller gjennomføre det planlagte frieriet. En bedre middag er sjeldent feil, uansett anledning.

 

———–
6 mnd abonnement hos Altaposten.no

Som ekte Alta IF-supporter vet du at siste nytt om ditt favorittlag finnes alltid hos Mediehuset Altaposten. I tillegg vil du kunne holde deg oppdatert på alt som rører seg i din favorittby. Her kan du sikre deg et abonnement som gir fri tilgang til god journalistikk og de ferskeste nyhetene – på farta, eller i godstolen hjemme.

 

———–
Valgfri supporterartikkel fra Alta IF Fotball

Klart man må vise frem de riktige fargene på kamp. Disse kan stolt brukes både på tribunen, i bryllup eller til hverdags.

————

Hvordan vinne noen av de overnevnte premiene? Det er bare å stille opp som tilskuer på folkekampen søndag kl 17:00, og du er automatisk med i trekningen. Lykke til, og tusen takk for at du støtter opp om klubben og arrangementet. Vi digger deg!