Gode resultater fra Tromsølekene

Friidrett

Tromsølekene 03-05. februar 2023

I helga reiste Alta IF Friidrett til Tromsø for å delta på innendørsstevnet Tromsølekene som arrangeres årlig i Tromsøhallen. Alta IF Friidrett var representert med til sammen fem utøvere, både gutter og jenter, i alderen 6-12 år. Dette var det første stevnet for flere av våre utøvere.

Friidrett er en allsidig idrett som består av mange ulike øvelser, og mange vil oppleve mestring og idrettsglede. Friidrett består av mange øvelser som til sammen gir utfordringer for hele kroppen. Målet med konkurranser for barn og ungdom er at alle har det gøy på friidrettsbanen og opplever mestringsglede.

Fantastisk gode resultater

Lørdag klokken 10:00 braket det løs i Tromsøhallen! Vi hadde noen svært spente, og kanskje litt smånervøse utøvere, men som samtidig var svært sulten på å konkurrere og vise seg frem. Utøverne våre deltok i flere ulike øvelser, deriblant 60 meter, 600 meter, lengdehopp, høydehopp og kulestøt.

Alle våre utøvere tok med seg medaljer hjem! De har vist en fantastisk idrettsglede og har fått kjenne på mestring, med både jubel og store smil fra øre til øre som resultat.

Til sammen klarte Alta IF Friidrett å få med seg hele 5 gullmedaljer, 2 sølvmedaljer og 3 bronsjemedaljer hjem til Alta! Vi stilte også med en utøver i rekruttklassen, men disse rangeres ikke. Likevel viste vår rekrutt at han var råsterk i konkurranse mot de andre i klassene 6-9 år!

Vi GRATULERER våre råsterke og flinke utøvere med deres prestasjoner, smittende og rørende idrettsglede, og ikke minst deres fantastiske innsats! Stolte foreldre og trenere! Vi vil gjerne også takke foreldrene som stilte opp, og var med å heie frem alle våre utøvere og hjelpe til med gjennomføringen. Vi gleder oss allerede masse til neste stevne!