Gamst-mål går viralt

Fotball

ALTA – SENJA 4-1 (1-1): En Morten Gamst Pedersen i det lekne hjørnet setter fyr på twitter, og storavisen The Guardian deler videoen til nærmere 10 millioner følgere. 

Under lørdagens kamp mot Senja var Morten Gamst Pedersen tilbake etter å ha tatt det med ro i et par kamper, på grunn av en liten skade i lysken. Og det var en Gamst i det lekne hjørnet, som noterte seg med intet mindre enn to frisparsk-scoringer. Dette ble naturligvis lagt merke til og kommentert på Twitter – noe klubben fulgte opp med å dele video av. Siden søndag har den i skrivende stund blitt sett nærmere 160.000 ganger. I tillegg har The Guardian delt sin egen versjon av videoen på både sin Sport-profil, med 823.000 følgere, og hovedsiden sin som har 9 millioner følgere på Twitter.


– Man må jo ta sjansen. Prøver du ikke, så lykkes du heller ikke, sa Gamst Pedersen til iFinnmark.no etter kampen.

– Han (Erlend Henriksen, Senja-keeperen) er en offensiv keeper, det vet jeg – for jeg trente jo litt med Senja i februar, sa han videre til avisen, og var tydelig på at dette ikke var ren flaks.

– Hehe, det var i hvert fall ikke det. Det er jo artig å prøve litt. Det er uansett morsomt bare å score mål, og deilig å vinne, sier Gamst Pedersen, som mener en tremålsseier ga et relativt riktig bilde av kampen.

Se vår opprinnelige tweet her.