G15 ble avdelingsvinner

Fotball

Alta IF gutter -05 hadde meldt på to mix lag i futsalserien for gutter 15 og i helgen ble siste serierunde gjennomført i flerbrukshallen i Finnmarkshallen. Det endte med gull!

Magne Opgård og Vidar Berg-Hansen forteller følgende om opplevelsene på futsalbanen, og treningshverdagen:

Alta 1 hadde en litt dårlig start på serien i Honningsvåg med tap mot Tverrelvdalen 1. Men med meget bra spill og to seire mot Honningsvåg siste helga så var det kamp om serietittelen. Siste seriekamp mellom Alta 1 og Tverrelvdalen 2 ble en ren seriefinale. Tverrelvdalen 2 stilte med et meget sterkt lag med flere kretsspillere som er året eldre.

Alta 1 måtte vinne pga dårligere målforskjell mens Tverrelvdalen 2 klarte seg med uavgjort. Det ble en spennende kamp med scoring av Magnus Opgård etter 13 minutter og Alta 1 kunne gå til pause med resultat 1-0. Tverrelvdalen 2 utlikna rett etter pause og stillinga holdt seg helt til det gjensto 3 minutter. Magnus Opgård leverer en flott pasning til Vemund R. Knutsen som plasserte ballen elegant i mål. Dermed kunne Alta 1 løfte pokalen som seriemestere.

Alta 2 hadde også en dårlig start i Honningsvåg og fikk mange mål imot seg. Seriehelga i Alta åpna derimot bra med seier mot Tverrelvdalen 2. Før siste kamp mot Tverrelvdalen 1 var Alta 2 bare tre poeng bak 2.plassen. Alta 2 vant siste kamp mot Tverrelvdalen 1 og var dermed a poeng med Tverrelvdalen 2 som fikk 2.plass på bedre målforskjell.

Guttene og jentene er ivrige og har trent godt i høst og vinter.

I det siste har de hatt to morgentreninger i uka før de går på skolen. Dette har fungert bra og de synes selv det er greit  og er opplagt når skolen starter.

Vi gratulerer spillere og trenere med super innsats, og gratulerer så mye! #viskaperheltene