Treningssamling

Høstsamling i Alta

Finnmark Friidrettskrets arrangerer høstsamling i Alta i Finnmarkshallen. Som kjent er Finnmarkshallen en flerbrukshall, hvor friidretten har 4 baner á 100 m, samt friidrettsdekke rundt hele hallen for jogg og løp (ikke godkjent for større arrangementer). Vi har i tillegg lengdegrop, høydestativ, samt muligheter for å bedrive noen kasteøvelser på kunstgresset.

Informasjon om høstsamling 2023

Påmelding til høstsamling: vidar.nilsen@boliginstituttet.no
Påmelding til kurs i «Friidrett for barn»: https://www.minidrett.no/kurs/10506314
Påmelding til friidrettsstevnet: https://isonen.no/event/clnss0cwj001n74015zm8thvt

Mer informasjon om samlingen ligger her: Invitasjon til høstsamling i Alta 2023. Kort fortalt blir det en liten økt på fredag, en økt på lørdags formiddag, friidrettsstevne lørdags ettermiddag, og en økt søndags formiddag. Lørdags kveld blir det sosialt med pizza.

Egenandel for hele helga kr. 500,- inkludert måltider.

I tillegg til høstsamling arrangeres det kurs i «Friidrett for barn». Det er gratis å delta!
Mer informasjon om kurset ligger her: Kurs i friidrett for barn 2023.Vårsamling i Rovaniemi

Finnmark Friidrettskrets arrangerer årligere samlinger i Rovaniemi på SantaSport. SantaSport er et senter for trivsel, sport og utdanning i Rovaniemi, nær polarsirkelen i Finland. Kombinasjonen av vakker natur og moderne fasiliteter gir et flott miljø både for ferier, aktiviteter og treningssamlinger.

SantaSport
Santasport Resort ligger omgitt av vakker natur, i nærheten av skistedet Ounasvaara og kun 2 km fra Rovaniemi sentrum. På Santasport Resort tilbys moderne rom og gratis privat parkering. Alle rommene har kabel-TV, kjøleskap og eget bad med dusj. Du kan benytte deg av gratis WiFi på stedet.

Et CMS-treningssenter, idrettshall, bowlingbane, Arctic Adventure Park Huima, et spa og et bassengområde ligger også på stedet. Du kan ta en gratis dukkert hver morgen.

Santasport Resort har tre forskjellige restauranter. Buusti Lounge & Deli serverer salat, suppe, burgere og snacks samt varm og kald drikke. Restauranten Puhti tilbyr deilige og sunne måltider til frokost, middag og kveldsmat. Restauranten Leiripaikka serverer deilige lunsj- og middagsretter til grupper og hotellgjester. Her avholdes det også firmafester og private tilstelninger.

https://santasport.fi/en/