Frank fikser quiz

Fotball

I pausen av tidenes mest fiktive lokalderby kommer Frank Halvorsen til å kjøre en uhøytidelig fotballquiz med fokus på Alta IF og Bossekop UL. 

Spørsmålene er naturligvis delt fint opp med like mange spørsmål om hver klubb, og her er det muligheter for deg til å vinne et valgfritt skjer fra klubben i ditt hjerte. Skjerfet kan du stolt bruke året rundt og vil holde deg god og varm både vinter som sommer (når den en dag kommer).

Det hele kan du følge LIVE på Mediehuset Altaposten sin Facebookside. Oppstart er 18:45, direkte fra Finnmarkshallen der vi rigger til studio. Kampstart vil være kl 19:00, og når spillerne tar seg en velfortjent hvil ca kl 19:20 står Frank klar med mikrofonen for å teste dine kunnskaper.

Er du klar til å være ditt lags digitale supporter?

Det hadde vi satt ekstremt stor pris på! Det kan du være ved å kjøpe billett til oppgjøret og/eller dele budskapet med ”kvinnen i gata”, kjente og kjære.

Billetten koster 150,- og det totale beløpet som samles inn fordeles helt jevnt (33/33/33) mellom Alta IF Fotball, Bossekop UL og NKS veiledningssenter.

Hvor kan du kjøpe billett?

Vipps! Det er helt enkelt! Søk opp Alta IF Fotball (Vippsnummer 119088), trykk så:

“Lokalderby mot Korona : Alta IF Herrer – Bossekop UL Damer” og velg antall billetter.

En annen (tilleggs)mulighet er å kjøpe et virituelt vaffelhjerte til 20,- pr stk som du kan kose deg med.

Lykke til 🙂