Forberedelsene fortsetter

Fotball

Lørdag tar vi i mot Porsanger IL til en ny treningskamp i Finnmarkshallen. Selv om det fortsatt er en del treningskamper igjen, er dette siste på eget gress. Avspark er allerede kl 10:00!

Vi er på tur til å legge bak oss noen flotte treningsuker, og selv om vi spilte internkamp sist lørdag, er det noe eget med å få på drakten igjen å spille en ordentlig kamp. Lørdag er det som kjent start kl 12:00 i Finnmarksløpet, og i så måte er det jo perfekt å starte dagen med fotballkamp og en god kaffekopp i Finnmarkshallen. Det er gratis inngang, og vi lover selvfølgelig at kiosken står klar når du kommer.

På banen debuterer Morten Gamst Pedersen for Alta IF, mens Hans Norbye er borte på en avtalt reise. Utover det mangler fortsatt Felix Jacobsen på grunn av skade, men de øvrige er klare til spill.

Porsanger blir av mange sett på som seriefavoritter i 4. divisjon og har med seg en del spennende unggutter og ikke minst kjente fjes i Eirik Lund Holm og Per Arne Østgård. Dette blir med andre ord en fin test for begge lagene.

Hjertelig velkommen på kamp!