Finnmarkshallen blir SmartDok Arena

Fotball

Denne uken ble det avgjort at SmartDok Arena blir navnet på Alta IF’s hjemmearena i den kommende sesongen.

Etter at klubben tidligere i vår lyste ut muligheten for å selge rettighetene til Alta IF’s hjemmearena i PostNord ligaen den kommende sesongen har det vært samtaler med flere ulike interessenter – men da Bjørn Tore Hagberg og SmartDok viste interesse, gikk det kort tid før det ble enighet.

– Vi er et framoverlent lokalt selskap, og vi ønsker å tydeliggjøre det også utenfor Altas grenser. Samtidig ønsker vi å være med å bidra til å hjelpe flaggskipet i Finnmarksfotballen, sier Hagberg

Den lokale IT-bedriften, som passerte 70.000 brukere i starten av mai, er i konstant utvikling, og rekrutterer for tiden mange utviklere. For å kunne lykkes med det må de være synlige i hele landet, og dette samarbeidet vil være en av mange tiltak som kan bidra til dette.

– Vi synes forslaget som ble lagt fram rundt profilering så spennende ut, så når sjansen bød seg slo vi til, fortsetter han.

Bjørn Tore Hagberg og SmartDok blir en viktig bidragsyter inn mot årets PostNord sesong!

Hyller SmartDok
Markedssjef i Alta IF Fotball, Sigve Isaksen er naturligvis svært godt fornøyd med å få på plass denne avtalen.
– SmartDok var sterkt ønsket til dette prosjektet og ble veldig glade da de viste interesse, og navnet SmartDok Arena klinger veldig godt synes jeg, sier Sigve.

– Dette er en lokal bedrift som er framoverlent og som tør å gå nye veier. Denne avtalen viser deres fantastiske lokale engasjement og guts når det kommer til nye og spennende muligheter, fortsetter han.

At ulike stadioner og haller har fått nytt navn, etter at selskaper har ønsket å profilere seg er intet nytt. Et eksempel på dette er SR-Bank Arena, hvor Viking spiller sine hjemmekamper. Opprinnelig kalt Viking stadion frem til 2018.

Finnmarkshallen vil fortsatt være Finnmarkshallen, men på kampdager og når Alta IF ellers benytter seg av hallen til sin aktivitet, vil det være SmartDok Arena som preger hallen. Det vil også være det offisielle navnet i NFFs terminlister og ellers hvor Alta IF’s hjemmebane skal profileres og nevnes.

SmartDok er en app som forenkler hverdagen for bygge- og anleggsbransjen, og selskapet sysselsetter i dag 50 personer, på kontorer i Alta, Oslo og Bergen.