Fin futsalopplevelse

Fotball

Det ble fin læring og gode opplevelser på futsalbanen for J13, der Alta 2 til slutt stod igjen som avdelingsvinnere i Finnmark. 

Interessen for futsaldeltakelse var stor blant jentene og to lag ble påmeldt i futsalserien i regi av Finnmark fotballkrets. Futsal har litt modifiserte fotballregler og kombinert med nytt underlag og en ny type ball var det mange nytte erfaringer som ble gjort. Dette var noe uvant i starten, men etter hvert utviklet jentene et meget godt samspill som ga mange mål.

Trenerteamet Taksgård og Isaksen forteller videre:

Etter en jevn runde i Karasjok hvor begge lagene åpnet med tap, hevet lagene seg i sine siste kamper. Alta 2 vant internkampen mot Alta 1 med knappest mulig margin – en kamp som kunne bikket begge veier. 

I Finnmarkshallen åpnet Alta 1 med en sterk 3-1 seier mot Kautokeino, mens Alta 2 slo Avju 8-3. I den påfølgende internkampen mellom våre lag vant til slutt Alta 2 nok en gang. Alta 1 slo derimot knallhardt tilbake med seier mot Avju med solide 7-1. Siste kampen ble da en ren seriefinale mellom Alta 2 og Kautokeino. Vi hadde i et veldig godt utgangspunkt med sterk positiv målforskjell, men kronet det hele med 4-1 seier, og da kunne Alta 2 dermed heve pokalen som stolte avdelingsvinnere. 

Vi er veldig fornøyd med futsal, og er glad for at det gjennomføres. Dette skal vi definitit gjøre flere ganger!

Vi gratulerer spillere og trenere med vel gjennomført, og gratulerer så mye! #viskaperheltene