Endelig klart for seriestart – her er informasjon om billettsalg!

Fotball

Nå begynner det for alvor å nærme seg seriestart i årets PostNord-liga, og i år som i fjor åpner vi sesongen på hjemmebane. For første gang skal vi ønske velkommen til SmartDok Arena, når vi tar imot Moss FK, lørdag 19. juni. Her er litt praktisk informasjon om årets billettsalg.

Ettersom vi fortsatt er inne i pandemien, er det de nasjonale begrensningene som rår når det kommer til hvor mange tilskuere som tillates til hver hjemmekamp. Til de første hjemmekampene vil det derfor være en kapasitet på 200 – lik 2020 sesongen – som gjelder.

I år fortsetter vi med forhåndssalg av billetter, med et ordinært salg som åpner mandag før kampdato. Annerledes for i år er at vi får en del onsdagskamper, og til disse vil billettsalget åpne én uke før (altså, onsdagen før kamp).

I 2020 opplevde vi at samtlige kamper i både serie- og sluttspill ble utsolgt på forhånd, vi er svært takknemlige overfor vårt publikum. Tilbakemeldingene på billettsalgordningene i fjor har vært gode, og vi ønsker derfor å fortsette i samme spor, med uendrede billettpriser. Også ordningen med et svært begrenset antall fribilletter til barn under 16 år videreføres, da tilbakemeldingene på denne også har vært svært gode.

Samtidig håper vi å kunne ønske velkommen til enda flere i løpet av sesongen, og under oss retten til å kunne endre i billettsalg utover sesongen, dersom situasjonen åpner for det. Da håper vi blant annet å kunne åpne for flere barnebilletter.

I år er det dessverre ikke salg av sesongkort, av smittesporingshensyn og på grunn av kapasitetsbegrensninger. Vi håper å komme langt sterkere tilbake i 2022 med dette.

Årets fem billettkategorier er som følger:
 • Ordinærbillett
  Gjelder helt «vanlige» billetter, og gjelder hovedparten av våre solgt billetter. I salg fra mandag før kamphelg kl 10, eller onsdag før onsdagskamp kl 10. Billettpris er 200,- inkludert avgifter.
 • Honnør & Studentbillett
  Gjelder våre seniorer og studenter/elever. Må kunne fremvise honnør- eller student/elevbevis. Alle under 16 år kan benytte seg av denne uten å fremvise bevis. Billettpris er 150,- inkludert avgifter.
 • Barnebilletter
  Vi legger ut 10 fribilletter til hver hjemmekamp som gjelder barn fra 0 til 16 år. Førstehen til mølla. Ved utsolgt, kan Honnør & Studentbillett benyttes til barn under 16 år.
 • Steinberget supporterklubb
  Kan benytte egen rabattkode som gir egen billettpris. Gjelder for medlemmer av Steinberget Supporterklubb, og forutsetter at billetthaver plasserer seg tilvist plass på tribunen sammen med resten av supporterklubben.
 • Partnerbilletter
  Dersom du skal ha tilgang til partnerbillett igjennom en av våre samarbeidspartnere, kan du benytte deg av tilbud som sendes i eget informasjonsskriv til vår kontaktperson i din bedrift.

Totalt antall billetter som legges ut for salg til hver hjemmekamp pr. dags dato er 200.