En viktig støttespiller er klar for nytt år

Fotball

Byggmester Bengt Andersen har vært en sterk og sentral samarbeidspartner med klubben i en årrekke og har bidratt på mange områder for Alta IF. Nå kan vi stolt fortelle at samarbeidet videreføres i 2020, og samtidig avsløre den nye logoen – fersk fra pressa! BMBA Entreprenør AS lyder den nye logoen, med de lett gjenkjennelige fargene og fontene.

Bengt Andersen har et særdeles stort engasjement for idretten i Alta, deriblant oss i Alta IF. Over flere år har han ikke bare vært en av våre største samarbeidspartnere, men han har også stilt opp som sjåfør og tilrettelegger for Alta 2.

Både gjennom sitt sponsorat og personlige engasjement er Andersen en støttespiller som har bidratt for at vi som klubb har kunnet trykke på for å opprettholde et sterkt tilbud både på senior- og rekruttnivå.

På lag ønsker vi å prestere, engasjere og skape flere stolte øyeblikk! Det være seg i Finnmarkshallen, i Fredrikstad, Ulsteinvik, eller på Lerkendal for den saks skyld. I jakten på slike øyeblikk vi helt avhengig av både emosjoner og sterk støtte, og med Bmba Entreprenør AS er dette langt på vei mulig – for sammen skal vi skape stolthet lengst nord!

Tusen takk for tilliten – 2020 – HERE WE COME!

Vil du vite mer? 

BMBA Entreprenør AS er totalentreprenør for små og store byggeprosjekter, og utfører arbeid både for privat næringsliv, oppdrettsnæringen, privatpersoner og det offentlige. Her finner du bred erfaring innen nybygg og rehabiliterings-/restaureringsoppdrag.