Bmba Entreprenør er klar for ny sesong!

Fotball

-Alta IF gjør noe med meg. Jeg tror svært få kjører tur/retur Steigen-Alta (1400km) midt i ferien for å rekke to fotballkamper i Alta. Den helga ga 6 poeng fordelt på senior- og rekruttlaget, og kjøreturen tilbake til Steigen gikk som en drøm, mimrer Bengt Andersen, daglig leder i Bmba Entreprenør. 

Byggmester Bengt Andersen har vært en sterk og sentral samarbeidspartner med klubben i en årrekke og har bidratt på mange områder for Alta IF. Nå kan vi stolt fortelle at samarbeidet videreføres i 2023, og den lett gjengkjennelige logoen vil være synlig på flere flater. Deriblant drakter og ikke minst et storseil i SmartDok Arena.

Bmba er også med på treningsfeltet, med logoen på overdelen av treningsutstyret.

Bengt Andersen har et særdeles stort engasjement for idretten i Alta, deriblant oss i Alta IF. Over flere år har han ikke bare vært en av våre største samarbeidspartnere, han har også fulgt guttene tett fra tribunen, bidratt som sjåfør og oppmann. Med sitt sterke personlige engasjement og sponsorat har Andersen bidratt tungt til at klubben har kunne opprettholde et sterkt tilbud både på senior- og rekruttnivå.

Rekruttlaget spiller med Bmba Entreprenør på brystet.

På lag ønsker vi å prestere, engasjere og skape flere stolte øyeblikk! Vi takker så mye for tilliten, og gleder oss til en ny spennende sesong i 2023!

Vil du vite mer? 

Bmba Entreprenør kan du lese mer om ved å besøke hjemmesiden her.