Billotteriet er trukket – her er vinnerne

Fotball

Søndag ble det foretatt trekning i årets billotteri – og det var Alta IF veteranen, og mangeårig bidragsyter, Bjørn Steinar Lampe som ble trukket som den heldige vinner av en splitter ny Lexus UE300e, levert av Harila!

Mandag var det tid for overlevering hos Harila.

– Det er selvfølgelig svært hyggelig å bli trukket ut som vinner, sier Lampe til mediehuset Altaposten. Han understreker likevel at han kjøper lodd for å støtte klubben, ikke for å vinne.

– Dette blir den femte bilen fra Harila. For meg er Harila den eneste leverandøren, på grunn av deres støtte idrett, kultur og frivillig arbeid i Alta, sier Lampe.

Årets premier – og vinnere

 1. Lexus UX300e til en verdi av 420.863,- levert av Harila Alta AS.
  Vunnet av Bjørn Steinar Lampe
 2. ATV CFMOTO Cforce 625 EFI EPS, levert av Nix Fritis AS, verdi 89.900,-
  Vunnet av Rønnaug Ellila

 3. Gavekort på Møbelringen Alta, verdi 15.000,-
  Vunnet av Nikolai Hansen
 4. Gavekort på overnatting weekend for 2 personer, levert av Thon Hotel Alta, verdi 3.000,-
  Vunnet av Øyvind Bjørnå
 5. To stk festivalpass til Alta Live 2022, levert av Alta Live, verdi 3.000,-
  Vunnet av Anette Vevang

– Vi har solgt 5051 lodd, og det er 130 flere enn i fjor. Dermed har vi slått rekorden fra i fjor, sier styreleder i Alta IF fotball, Annie Abrahamsen Wik.

Billotteriet er en av de viktigste inntektskildene til klubben, særlig når andre arrangementer har blitt nedskalert under pandemien.

– Vi har ikke hatt Altaturneringa i den skalaen vi pleier, så lotteriet betyr mye. Når premiene er betalt, er resten fortjeneste, forklarer Abrahamsen Wik.

Styrelederen roser også klubbens medlemmer for en kjempeinnsats med loddsalget.

– Det er mange som selger lodd – og til neste år må vi sette oss nye mål.

Samfunnsengasjement
Oskar Langli hos Harila AS mener at selskapets engasjement for kultur og idrett er viktig og godt synlig, blant annet gjennom Alta IFs billotteri og Altaturneringa.

– Vi legger omlag en million i potten for kultur og idrett, dette går rett fra markedsføringsbudsjettet. Det virker, og vi får igjen i form av god markedsføring av bedriften, forklarer Langli.