Billettinformasjon

Fotball

Vi har nå gått over til en digital løsning med billetter gjennom vår helt egen klubb-app. Her finner du oversikt over de kommende kampene og kan sikre deg inngangbillett. Alt dette med noen enkle tastetrykk. Velkommen på kamp i SmartDok Arena!

​Billetter

Med nytt billettsystem kan du nå enkelt sikre deg sesongkort eller enkeltbilletter til de kommende kampene. Betalingen skjer via vipps, og etter fullført kjøp vil billetten ligge under fanen «mine kjøp». I en overgangsfase vil det naturligvis fortsatt være mulighet til å kjøpe billetter ved inngang.

Digitalt kampprogram

Det er ikke tvil om at kampprogrammet har vært et viktig supplement til våre kamparrangement så lenge vi kan huske. Det er noe nostalgisk og trivelig med det å kunne plukke med seg et rykende fersk program opp til tribuneplass i Smartdok Arena.

Nå har klubben sett seg nødt til å se etter nye løsninger, og valget falt til slutt på Alta IF-appen som vil gi deg det du trenger å vite om billetter og arrangementer, nyheter, spillertropper m.m.

Kampprogram

​Under fanen «kampprogram» finner du blant annet «Trenerens ord», oversikt over tabell, lagoppstillinger og informasjon om neste hjemmekamp. Til slutt så håper vi at du liker appen, og vi håper at du vil ta deg litt tid til å bla deg gjennom de ulike menyene og valgene.  Gi oss gjerne tilbakemeldinger der du ser rom for forbedringer, så skal vi prøve å gjøre justeringer der det er mulig.
Du kan søke opp Alta IF der du laster ned apper på din telefon, eller du kan trykke på lenkene under her. Velg ut i fra hvilken telefon du har.

Last ned til iphone her.

Last ned til android her.