Årets langrennsesong avsluttet med Vårrenn og klubbmesterskap

Langrenn
Den siste uken har langrennsesongen blitt rundet av med både vårrenn og klubbmesterskap. Til tross for vekslende vær og mye nedbør ble det to flotte arrangement. 
Imponerende 71 deltakere fra hele Finnmark og Troms. Blide og fornøyde løpere som kunne kose seg i fantastiske løyper! – VM-kvalitet fra Alta Kommune, sier Roger Finjord i langrennsgruppa. Og hva passet vel da bedre enn at verdensmesteren fra Langrennsbygda Tverrelvdalen, Finn Hågen Krogh, vant junior/seniorklassen for herrer?!
– Det er stor stas både for løpere og arrangører når Finn Hågen deltar. Vi tipper også at Johan Nordeng (18) fra Alsvåg, som klarte å henge på Finn Hågen i to av tre runder i dag fikk en flott opplevelse, fortsetter han. 
Klubben gratulerer også Nora Haugsnes fraBåtsfjord Sportsklubb som vant junior/seniorklassen for damer.
– Ingen har flere kilometer enn deg på veien denne vinteren til og fra skirenn!
Komplett resultatliste for vårrennet finner du her. 
Klubbmesterskap og sesongavslutning
– Vi er også svært stolt over at hele 72 utøvere deltok klubbmesterskapet 28. april.
Alle deltakerne fikk gått 100 meter sprint og Teamssprint, der lagene ble delt på tvers av alder. Stas for både store og små! Brage var raskest på 100 meter, og Nikolay, Peder Elias, Matilde og Patrik vant Teamsprinten.
Klubber i premie til alle! Trenerne fikk gavekort og applaus, og Daniel fikk blomst for sin 3.plass i Nordenskioldsloppet. Det var gratis grillmat og muffins gitt av Østlyngens Bakeri & Konditori til alle!
– Tusen takk til utøvere, foresatte og samarbeidspartnere som har bidratt til en flott skisesong!