Andreas Taksgård er ny hovedtrener for Alta IF Kvinner!

Fotball

Andreas Taksgård er ny hovedtrener for Alta IF Kvinner!

Etter mange år som aldersbestemt trener på jentesiden, i hhv. BUL, Nerskogen IL, og Alta IF, og med erfaring fra seniorlag, vil Andreas tilføre et brennende engasjement for jente- og kvinnefotballen, erfaring, og en relasjonskompetanse som spillergruppen vil ha stor nytte av.

Andreas selv er tydelig på at det er viktig å få i gang aktiviteten igjen:

– Det er nå på tide å starte med å få tilbake det vi har mistet gjennom pandemien. Mange har sluttet med fotballen, og vi sitter igjen med små kull i de aldersbestemte klassene. For seniorene, så har det vært en katastrofe. I lange perioder har de over 20 år ikke fått lov til å trene. Som trener for damelaget, håper jeg at vi skal klare å få tilbake endel av de som har sluttet. Det er viktig at våre kommende fotballstjerner har noen å se opp til og lære av.

– Håpet nå er at flere vil skifte ut borrelåsen på joggeskoen og komme tilbake på fotballbanen. Så får vi et damelag i Alta IF med både erfaring og friskt blod.

– Vi kjører en åpen trening onsdag 3. mars, klokken 21.00 med oppmøte 20:45 i SmartDok Arena. Da er dere velkommen til å komme å spille fotball og ta en prat om dette er noe for akkurat deg. Kriterier er fotballsko og leggskinner!

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen!

Vi takker samtidig Vidar Lillegård for en strålende jobb som hovedtrener for damelaget i fjorårets sesong.

Fotballtilbudet i 2022

Andreas går altså inn som hovedtrener på Alta IFs samarbeidslag med Bossekop UL i 3.div Kvinner. Alta IF administrerer dette laget, mens BUL administrerer samarbeidslaget i 2. div Kvinner. Med denne samarbeidsordningen, samt eget J17 tilbud i hver klubb, ligger ting til rette for et godt tilbud for jente-/kvinnespillere i Alta uansett nivå i 2022.
Foreløpig terminliste for laget i 3.div her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=121366