Altaturneringa 2022 avlyses

Håndball

Etter torsdagens pressekonferanse med regjeringen der de nye tiltakene kom, og råd og anbefalingene ble presentert, har vi dessverre ingen andre muligheter enn å avlyse Altaturneringa i håndball. For andre året på rad…

Regjeringens anbefalinger er tydelige når det kommer til aldersbestemt idrett, og Alta IF har valgt å følge myndighetenes råd om å avlyse Altaturneringa:

For lagidretter anbefales kun enkeltvise kamper, og ikke turneringer, cuper m.v.

– Det var en skuffet gjeng som fulgte med på dagens pressekonferanse, og vi skjønner at det er mange skuffede spillere, trenere og øvrige. Vi hadde gledet oss til å endelig kunne arrangere en god og trygg Altaturnering igjen, selv om vi hadde regnet med at turneringen måtte gå med strenge retningslinjer og modifikasjoner. Påmeldingen har vært god og interessen har vært stor, med påmeldte lag fra hele Nord-Norge, flere klubber fra Oslo-området, Elnesvågen, Molde, Kiruna, og Piteå. Det lå an til å bli en stor idrettsfest, så skuffelsen er uten tvil stor. Vi håper derimot at Altaturneringa 2023 skal bli tidenes beste turnering.

Alle påmeldte lag vil få hele påmeldingsavgiften refundert. Mer Informasjon kommer på e-post til de som allerede har betalt.

Spørsmål kan rettes til Lars-Gaute Skorpen på 90763816 eller lars@altaif.no.