Alta IF Snowdragons

Amerikansk Fotball Hovedstyret

Alta IF Snowdragons fikk samlet inn nok penger, og kunne reise på turnering til Gjøvik 26.-27. november.

Turneringen på Gjøvik ga gjengen fra Alta mulighet til å matche seg mot ungdommer fra hele landet. Det ryktes at spillerne har stått på og trent som bare det mot denne turneringen.

På Facebook-siden til Alta If Amerikansk fotball, kan du lese dette etter første kamp på lørdag:
– Ready – set – HUT! Vi er endelig i gang og første kamp er vel gjennomført!
Allerede etter 8 minutter fikk vi vår aller første touchdown og det stoppet heller ikke der, men gjengen fra Kristiansand gladiators var skarpe. Vi tapte 8 – 21, men vi vant masse iver og fotball-glede. Vår aller første kamp er endelig gjennomført. Dette ga mersmak, og vi er klare for mer. I tillegg ønsket laget å takke alle som har bidratt til å gjøre det mulig for gjengen å reise på turnering.
– TUSEN takk til alle som gjorde det mulig for gjengen å spille i denne turneringen. Det er fantastisk med støtte fra hele den amerikanske fotball-familien, og ikke minst føler vi at vi har reist hit til Gjøvik med hele Finnmark i ryggen. Vi takker dere alle.

– TOUCHDOOOOWN

Alta IFs amerikanske fotballag ble historisk med sin deltakelse på helgens turnering.
– Nå er vi historiske. Aldri før har et lag fra Finnmark vært på turnering i amerikansk fotball. Aldri før har et lag fra Finnmark tatt touchdown. Men ikke minst, ekstra stolte i dag, aldri før har et lag fra Finnmark vunnet en kamp i amerikansk fotball. Vi vant!
Dette har gitt masse idrettsglede, og vi gleder oss til fortsettelsen – håper vi sees igjen snart, sier Alta IF Snowdragons på sin facebook side.