Alta IF – Senja; Les deg opp her!

Fotball

Etter tre lange uker er det endelig klart for ny hjemmekamp i Finnmarkshallen, og vi får besøk av Senja. Siden forrige hjemmekamp har våre gutter besøkt både Moss og Florø, og resultatet er 6 poeng i sekken. Nå går vi for å revansjere fjorårets skuffende uavgjortresultat mot Senja, og tre nye poeng. 

Det har vært en bra sesongstart for Vidar Johnsens menn, med 13 av 15 mulige poeng etter årets første fem kamper. Det har kun vært poengtap i forrige hjemmekamp, mot Brattvåg. Det plasserer oss på en tredjeplass på tabell, bak Østfold-lagene Kvik Halden og Fredrikstad, som begge har full pott. For ordens skyld så møter de to hverandre denne runden og det betyr at med seier i dagens kamp kan vi potensielt ta igjen begge.

Vi har møtt Senja fem ganger siden 2015 – og vi har kommet seierende ut av tre av oppgjørene. Kun bortekampen i 2016 har endt med tap. I fjor endte det som nevnt 1-1 hjemme i Finnmarkshallen etter noen dramatiske sluttminutter, hvor både vi og etterhvert Senja scorer i overtiden av kampen. I fjorårets siste serierunde ble det også dramatisk da vi slo Senja borte 2-1, og de akkurat berget plassen i 2. divisjon ettersom resultatene i de andre kampene gikk deres vei.

I dagens kamp stiller vi med tilnærmet likt mannskap som i forrige hjemmekamp. Det betyr at Morten Gamst Pedersen returnerer til den dype midtbanerollen, og Hans Norbye flyttes ut på venstreback for å erstatte Niklas Antonsen som fikk seg en liten skade i skulderen borte mot Florø. Han er imidlertid å finne på dagens innbytterbenk og vi håper han er 100% fit om ikke lenge.

Marco Mauno Johannessen er tilbake i kamptroppen, etter en god treningsuke.

Tom Emaus og Jørgen Hammari, er med vårt G19-lag i dagens siste runde av G19 Finnmarksmesterskapet. Begge var svært viktige i de første kampene sist helg, og ser ut mesterskapet sammen med resten av Mate Duilos gutter.

MULTIMEDIA

DAGENS KAMPPROGRAM FINNER DU HER! 

STREAM KAMPEN HER! 

LYTT TIL KAMPEN HER! 

Du kan også følge med på våre kanaler i sosiale medier for oppdateringer fra kampen.

  • Instagram: @altaif_fotball
  • Facebook:/altaiffotball

Om du ser kampen digitalt og likevel ønsker å støtte klubben,
kan du sende oss en vipps til #119088